Son vaxtlar axşamlar telefonda eyni tətbiqlərdən istifadə etməkdən yorulmuşam və bir az fərqli internet seçimi sınamaq istəyirəm. Mənə xüsusi proqram quraşdırmadan brauzerdən daxil olmaq və istifadəyə başlamaq üçün çoxlu mərhələlərdən keçməmək daha rahatdır. Azərbaycanda belə platformaları müqayisə edərkən mobil uyğunluq, texniki sabitlik və interfeysin rahatlığından başqa, istifadəçi hesabının idarə edilməsi və şəxsi məlumatların qorunması ilə bağlı hansı nüansları əvvəlcədən araşdırmaq məsləhətdir?
6 Views

Son vaxtlar axşamlar bir az daha az sosial şəbəkələrə baxmağa çalışıram. Əvvəllər “cəmi beş dəqiqə” deyib telefonu götürürdüm, sonra görürdüm ki, bir saat keçib. :) Ona görə indi bəzən konkret bir şey axtarıram və qarşıma çıxan səhifələri nəzərdən keçirirəm. Belə axtarış zamanı ünvanına da rast gəldim. Bir müddət səhifəni araşdırdım və düşündüm ki, fərqli rəqəmsal istirahət variantları axtaranlar üçün baxıla biləcək seçimdir. Mən yeni bir platformaya daxil olanda əvvəlcə məlumatları diqqətlə oxuyuram. Qaydaları və şərtləri başa düşmək mənim üçün vacibdir, çünki sonra qərar vermək daha asan olur. Hər hansı bir şeyi yalnız başqasının məsləhətinə görə seçməkdənsə, özün baxmaq daha yaxşıdır. Buna görə bu linki də sadəcə alternativ kimi qeyd edirəm. Kiminsə marağı varsa, özü nəzər sala bilər və uyğun olub-olmadığına qərar verər. Məncə, ən normal yanaşma budur: əvvəlcə bax, araşdır, sonra seçim et.