top of page

1000 Islands Regatta Group

Public·20 members

Рятуємося Від Спеки Та Обговорюємо Зручні Речі

Зібралася сьогодні зранку на важливу зустріч з партнерами, витягла з шафи свою улюблену блузку, а на ній просто посередині виявилася якась жахлива жовта пляма, яка не відіпралася минулого разу. Часу в обріз, прасувати щось інше вже катастрофічно не встигала, тому довелося нашвидкуруч одягати стару розтягнуту футболку, через що весь день почуваюся максимально невпевнено і тепер хочу повністю перебрати свій літній одяг, щоб мати під рукою надійні речі на такі форс-мажори.

7 Views
Duke Evan
Duke Evan
Jul 21

Найкращим рішенням для мене стало створення бази з якісного трикотажу, адже такі речі практично не потребують складного догляду, не вимагають довгого прасування зранку та завжди виглядають дуже охайно і стильно. Останніми роками такий одяг набув просто шаленої популярності серед дівчат, оскільки він ідеально підходить для створення багатошарових луків під легкі літні жакети, джинсовки чи навіть сорочки оверсайз. Якщо ви шукаєте перевірений бренд, де вироби не втрачають форму після першого ж циклу в машинці, я вже другий сезон поспіль замовляю жіночі топи в одному класному українському магазині, бо це саме те, що я використовую для своїх щоденних міських виходів і поїздок.

bottom of page